Vanwege de Corona-crisis zijn wij helaas genoodzaakt onze deuren te sluiten. Wij doen er alles aan om u zo snel als mogelijk weer van dienst te kunnen zijn.
Bezoek regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van onze heropening. U kan ons steeds contacteren via info@m-mservices.be.Aircoservice

Naargelang het type en de ouderdom van uw wagen kan uw airco-systeem 500 tot 1000 gram ‘koudmiddel’ bevatten. Tussen de 50 tot 100 gram van dit middel wordt jaarlijks opgebruikt. Vroeg of laat valt uw airco dus onverbiddelijk uit.

Mits wat tegenslag valt niet enkel uw airco uit. Zonder koudmiddel dreigt uw compressor vast te lopen, wat kan leiden tot het uitvallen van uw stuurbekrachtiging, waterpomp, enz ...

De beste manier om dit te voorkomen is een geregelde onderhoudsbeurt. We beperken ons daarbij niet enkel en alleen tot het bijvullen, het volledige aircosysteem krijgt een grondige check-up.

Nog dit : een defecte airco is niet alleen vervelend voor u zelf, maar ook een ramp voor het milieu. Een lekkage waarbij al het koudmiddel ontsnapt staat gelijk aan een uitstoot van ruim 5000 gereden kilometers.