• +32 (0) 3 825 42 27
  • info@m-mservices.be
  • Ma - Do: 7u - 19u / Vr: 7u - 18u30u (bureel)
  • Ma - Do: 7u - 17u30u / Vr: 7u - 15u30u (werkplaats)

AANKOOP EN VERKOOP

We zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van kwalitatieve jonge tweedehandswagens met een gegarandeerde kilometerstand en een gekende onderhoudshistoriekVóór de aflevering van de wagen zal er steeds een onderhoud gebeuren en dit volgens de gegevens van de constructeur. Onze wagens worden door onszelf grondig geïnspecteerd en daar waar nodig hersteld en zoals Donald Muyle zijn slogan is: “Al was het voor onszelf”.Wij bieden deze wagens  aan met één jaar schriftelijke garantie volgens bestelbon Traxio. Dit is een contract opgesteld door VAB, Touring en Traxio en dient om zowel de koper als de verkoper te beschermen tegen verborgen gebreken.Alle wagens worden u keuringsvrij en in een zeer correcte staat aangeboden. De prijs van de auto's is afhankelijk van de leeftijd, kilometerstand en algemene staat. We houden de prijs zo laag mogelijk.

GARANTIE: 
Al onze wagen worden verkocht met 1 jaar schriftelijk garantie conform de bestelbon van Traxio.

KILOMETERSTAND:
Een “car-pass” is een document dat de kilometerhistoriek weergeeft van een voertuig. Het vermeldt het aantal gereden kilometers en de datum waarop die kilometerstand werd genoteerd. Dit document wordt afgeleverd samen met het document “inschrijving van een voertuig”. Beter gekend als de roze kaart.

Al onze wagens worden verkocht met een gekende onderhoudshistoriek. Vóór de aflevering van de wagen zal er steeds een onderhoud gebeuren en dit volgens de gegevens van de constructeur.
© Copyright 2021 / M&M SERVICES