Diagnose en herstelling

Garage M&M-services is een multimerkengarage gespecialiseerd in het onderhouden en herstellen van bijna alle automerken. Dankzij permanente bijscholing & een uitgelezen ervaring zijn onze medewerkers vertrouwd met een breed gamma aan merken en types.

Bij Garage M&M-services werken we enkel en alleen met kwaliteitsvolle onderdelen en wisselstukken. Wij staan er borg voor dat het onderhoud of de herstelling van uw wagen professioneel wordt uitgevoerd. Bij ons komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Als klant mag u rekenen op een eerlijke en duidelijke communicatie. Wanneer tijdens een onderhoudsbeurt of herstelling blijkt dat een bijkomend onderdeel of ingreep nodig is, dan zullen we dit eerst aan u voorleggen vooraleer we de bijkomende herstelling uitvoeren. We zijn ook duidelijk wat betreft onze afspraken : uw wagen staat op het afgesproken tijdstip weer startklaar.

Op uw herstellings- of onderhoudsfactuur kan u de werkzaamheden en onderdelen gedetailleerd terugvinden. Een en ander wordt met de glimlach toegelicht wanneer u uw wagen weer komt afhalen. En het is uiteraard mogelijk om vooraf een zicht te krijgen op het kostenplaatje.

Garage M&M-services hanteert zeer ruime openingsuren zodat u vast een geschikt gaatje in uw agenda vindt. Indien gewenst zorgen wij voor een vervangwagen. Woont of werkt u in de buurt dan kan u steeds gratis gebruik maken van onze ‘vervangfietsen’.

Op zoek naar een partner voor het onderhouden of het herstellen van uw wagen ? Aarzel niet en kom eens kennismaken. Wij informeren en helpen u met de glimlach !